Catering

Maden er festens samlingspunkt – derfor skal kvaliteten og præsentationen sidde lige i skabet.

Vi skræddersyr menuen og tilbereder maden til dit arrangement, uanset om det er et bryllup, en konfirmation eller rund fødselsdag.

Vi tryller med lækre råvarer og sammensætter en menu, dine gæster vil elske. Mad lavet fra bunden, iderig sammensætning og råvarer i høj kvalitet er altid fundamentet for vores arbejde.


Sådan foregår det:

  • Kontakt os uforpligtende på telefon +45 81 91 68 18 eller mail info@cafe-hojen.dk.
  • Fortæl os om dine ønsker.
  • Vi sammensætter en menu.
  • Den endelig aftale bliver sendt til dig for bekræftelse.

 

 


Arrangement hos Café Højen

Ønsker du at udnytte Café Højens rummelige og moderne lokaler med alt, hvad det indebærer af professionel madlavning, musik, udsigt og smilende servicepersonale? Vi slår gerne dørene op for den helt store fest og byder dig og dine gæster indenfor til en suveræn aften, hvor vi laver det hårde arbejde.

 

Arrangement hos dig

Hos os kan du vælge at få spændende buffeter eller a la carte menuer leveret direkte til døren. Herefter kan du selv stå for anretning eller sluttilberedning, eller du kan vælge at få en kok med, som klarer alt fra start til slut. Vi sender nemlig gerne en professionel kok ud i dit køkken for, at du kan få en aften i selskab med dine gæster i stedet for dine gryder.

Café Højen er caféen med Sydsjællands smukkeste udsigt. Og det i sig selv gør besøget til en unik og afslappende oplevelse.

Kontakt os
Café Højen, Symbiosen 2, 4683 Rønnede
+45 8191 6818

Copyright @ 2019 Design and development by pincreate.dk