Mad til dit bryllup

Leder du efter lokaler og mad til bryllup på Sydsjælland? Hos Café Højen vil vi gerne stå for service og bespisning af dine gæster til jeres store dag. For husk, at maden er noget af det, folk snakker mest om. 

Vi kan levere mad til bryllup i Rønnede på Sydsjælland til et stort antal af gæster, og vi vil gerne gå rigtig langt for at gøre jeres dag helt speciel. Derfor er vi klar til at sætte os ned sammen med jer og høre om jeres drømme og idéer for, hvordan jeres dag skal afvikles. 

Bryllup lokaler

Vi lægger rigtig gerne hus til jeres specielle dag, og vores servicemindede personale vil sørge for, at alle gæster føler sig godt tilpas. Med vores bryllup lokaler i Rønnede kan du tage den store dag ud i det fri, men stadig i gode, varme rammer.

Nyd udsigten over de sjællandske skove og besøg det populære Skovtårn, når der er brug for et afbræk på dagen. Vi har i vores bryllup lokaler plads til leg og underholdning samt dagens mange indslag, som helt sikkert vil gøre øjeblikket uforglemmeligt for de fleste. 

Grib muligheden for at få professionelle kokke til at servere maden på deres hjemmebane.

Mad ud af huset bryllup

Har du sceneriet på plads, men mangler du nogen, der kan levere mad ud af huset i Rønnede til store selskaber? Hos Café Højen har vi kapaciteten og kompetencerne til at stå for mad ud af huset til bryllup. 

Det er både muligt at få al maden til mad ud af huset bryllup lavet på forhånd og leveret ud til jer, og det er muligt at leje en kok gennem Café Højen, som kommer ud til jer og laver maden på jeres adresse. 

Mad og lokaler til dit bryllup

  • Medbestemmende for menu
  • Store lokaler
  • Stort udvalg af vin og øl
  • Mulighed for tilpasning af dagen

Kontakt os

Café Højen,
Symbiosen 2,
4683 Rønnede
Telefon: +45 8191 6818​

Café Højen er caféen med Sydsjællands smukkeste udsigt. Og det i sig selv gør besøget til en unik og afslappende oplevelse.

Kontakt os
Café Højen, Symbiosen 2, 4683 Rønnede
+45 8191 6818

Copyright @ 2019 Design and development by pincreate.dk