Mad til firmaarrangement

Det kan være sundt at holde firmaarrangementer i nye rammer, og hos Café Højen står vi gerne til rådighed for dit firmaarrangement på Sydsjælland i Rønnede. Vi kan tilbyde professionel behandling med masser af frisk luft og grønne arealer, som egner sig både til festivitas og mere arbejdsrelaterede arrangementer. 

Særligt til firmaarrangementer er erfaringen, at der er store krav til øl og vin – og her kan vi byde op til dans med helt særlige af slagsen, som du kan få med til din fest. 

Firmaarrangement lokaler

Med grønt så langt som øjet rækker og behagelig indretning kan vi hos Café Højen tilbyde optimale firmaarrangement lokaler. Der er plads til taler og indslag, og vi kan helt sikkert sætte jer i den rigtige stemning, når priserne for året, der gik, skal uddeles. 

Der er desuden rum og tid til at besøge Skovtårnet, som stiger op ude i horisonten. Det er inden for gåafstand fra vores firmaarrangement lokaler.

Brug for en helt særlig opredning? Fortæl os blot om dine ønsker ved den forestående samtale, og så sørger vi for, at det kommer til at ske. 

Mad ud af huset firmaarrangement

Er der allerede styr på lokalerne, men søger du i stedet blot nogle, der kan levere maden, er det også en mulighed. Med professionelle kokke, som dagligt har sin gang i vores køkkener, kan vi i samarbejde med jer finde frem til den helt rigtige menu ud fra jeres behov. 

Søger du en mere personlig oplevelse? Lad vores kok komme ud til jer og levere mad ud af huset til firmaarrangement på helt unik måde. 

Mad og lokaler til dit bryllup

  • Medbestemmende for menu
  • Store lokaler
  • Stort udvalg af vin og øl
  • Mulighed for tilpasning af dagen

Kontakt os

Café Højen,
Symbiosen 2,
4683 Rønnede
Telefon: +45 8191 6818​

Café Højen er caféen med Sydsjællands smukkeste udsigt. Og det i sig selv gør besøget til en unik og afslappende oplevelse.

Kontakt os
Café Højen, Symbiosen 2, 4683 Rønnede
+45 8191 6818

Copyright @ 2019 Design and development by pincreate.dk