Mad til fødselsdag

Hos Café Højen vil vi gerne være med til at fejre dig eller en af dine nærmeste, når et nyt personligt år står for skud. Leder du efter mad til fødselsdag ved Rønnede på Sydsjælland, kan vi både bryste os af professionelle kokke, store lokaler og masser af frirum, som står til din rådighed. 

25 års, 30 års, 50 års eller 75 års? Vi kan skræddersy et arrangement med mad til fødselsdag netop til jeres behov – både i forhold til indretning, borddækning, musik og alkohol. Dine fordele er blandt andet:

Fødselsdag lokaler

Er det dit ansvar at arrangere en helt speciel fødselsdag, hvor der er tænkt på alt i mad og komfort, vil vi hos Café Højen gerne byde ind. Det kan være krævende at stå for mad og fødselsdag lokaler selv, men vi vil gerne tage det ansvar fra dine skuldre, så du kan nyde en dag i selskab med gæsterne.

Vores fødselsdag lokaler ligger i rolige og grønne omgivelser med kort afstand til Skovtårnet, som på kort tid er blevet yderst populært. Få et afbræk fra madbordene med en frisk gåtur gennem skoven og oplev det nye stykke arkitektur. 

Mad ud af huset fødselsdag

Har du allerede styr på lokationen, og mangler du egentlig bare nogen, der kan stå for maden, kan vi levere mad ud af huset til fødselsdag. Du har her to løsninger: Du kan få en af vores professionelle kokke ud og lave maden direkte hos jer. 

Du kan også vælge at bestille maden på forhånd gennem aftale med os og blot få det leveret. Det er egentlig op til dig, men vi garanterer dig, at begge løsninger er lig med dansk kvalitetsmad lavet fra bunden med gode råvarer.

Mad og lokaler til dit bryllup

  • Medbestemmende for menu
  • Store lokaler
  • Stort udvalg af vin og øl
  • Mulighed for tilpasning af dagen

Kontakt os

Café Højen,
Symbiosen 2,
4683 Rønnede
Telefon: +45 8191 6818​

Café Højen er caféen med Sydsjællands smukkeste udsigt. Og det i sig selv gør besøget til en unik og afslappende oplevelse.

Kontakt os
Café Højen, Symbiosen 2, 4683 Rønnede
+45 8191 6818

Copyright @ 2019 Design and development by pincreate.dk