Mad til konfirmation

Konfirmationen er en stor dag i ethverts barns liv, og vi vil gerne være med til at gøre dagen endnu mere speciel med mad til konfirmation lavet af professionelle kokke i helt fantastiske omgivelser. 

Vi står for mad til konfirmation på Sydsjælland, og du er med til at sætte dagsordenen. Lad os sammen finde ud af, hvordan vi gør dagen helt speciel og mindeværdig for den spændte konfirmand.

Konfirmations lokaler

Nogle vælger at holde konfirmationen i hjemlige rammer, men hvis du gerne bare vil nyde dagen i selskab med gæsterne, skal vi nok tage os af servicering, madlavning og oprydning – helt uden at du skal røre en finger. 

Vi har store konfirmation lokaler i Rønnede på Sydsjælland, og vi dækker dem gerne op til jeres arrangement. Der er plads til leg og bevægelse på de grønne arealer, og Skovtårnet ligger ligeledes i gåafstand, hvis der er brug for afbræk. 

Vi sætter alt op i forhold til gavebord, bordkort, scene til indslag, og hvad du ellers har i tankerne. 

Mad ud af huset konfirmation

Hvis du har styr på lokaler og indkvarteringen af dine gæster, tilbyder vi også en mad ud af huset-løsning til konfirmation på Sydsjælland. Vi har som bekendt egne kokke, og vi kan tilbyde at sende én jeres vej, så du kan få det professionelle snit hjem til dit køkken. 

Hvis du bare gerne vil have maden, kan vi også lave den her på caféen og levere den til jer, når det ønskes. Mulighederne er altså mange, og vi skal blot noteres om jeres ønsker for konfirmationen. Vi kan klare det hele.

Mad og lokaler til konfirmation

  • Medbestemmende for menu
  • Store lokaler
  • Stort udvalg af vin og øl
  • Mulighed for tilpasning af dagen

Kontakt os

Café Højen,
Symbiosen 2,
4683 Rønnede
Telefon: +45 8191 6818

Café Højen er caféen med Sydsjællands smukkeste udsigt. Og det i sig selv gør besøget til en unik og afslappende oplevelse.

Kontakt os
Café Højen, Symbiosen 2, 4683 Rønnede
+45 8191 6818

Copyright @ 2019 Design and development by pincreate.dk