Mad til fest

Er der en helt speciel anledning, eller er der ingen anledning overhovedet, men vil du bare gerne holde en storslået fest med plads til alle, du kender? Café Højen lægger gerne lokaler til og sørger for mad til fest på dine præmisser. Vores professionelle kokke sammensætter en solid og sprød menu til jeres uforglemmelige aften. 

Vi kan tilbyde masser af forskellige typer øl og vin samt andet spiritus, som både fungerer som komplement til maden og aperitif. Du finder vores tilbud på lokaler og mad til fest nær Rønnede på Sydsjælland.

Privatfest lokaler

Hos Café Højen kan vi bistå med privatfest lokaler, når du gerne vil holde noget specielt for din omgangskreds. Vi kan styre tempoet for aftenen afhængigt af selskabet, og der er masser af plads for både unge og gamle at boltre sig på. 

Vores privatfest lokaler nær Rønnede på Sydsjælland finder du i det grønne omkranset af frodige golfbaner og smukke, danske skove. Ønskes der en smule aktivitet fra selskabets side, er Skovtårnet inden for gåafstand. 

Mad ud af huset privatfest

Holder du selv festen derhjemme eller et andet sted, kan du få mad ud af huset til privatfest fra Café Højen. Og vi har faktisk forskellige løsninger alt efter dit behov. Du kan bestille alt maden i forvejen efter samtale med os, og vi leverer på dagen for begivenheden.

Du kan også tage festen det næste skridt ved at leje en kok, som kommer ud til jer og leverer mad ud af huset på en helt ny måde. Uanset hvad du vælger, slipper du for mange timer foran komfuret, og du kan nyde festen med dine gæster i stedet. 

Mad og lokaler til dit bryllup

  • Medbestemmende for menu
  • Store lokaler
  • Stort udvalg af vin og øl
  • Mulighed for tilpasning af dagen

Kontakt os

Café Højen,
Symbiosen 2,
4683 Rønnede
Telefon: +45 8191 6818​

Café Højen er caféen med Sydsjællands smukkeste udsigt. Og det i sig selv gør besøget til en unik og afslappende oplevelse.

Kontakt os
Café Højen, Symbiosen 2, 4683 Rønnede
+45 8191 6818

Copyright @ 2019 Design and development by pincreate.dk