Om os

Café Højen

Restaurant Café Højen serverer altid en portion positiv stemning – for vi ønsker at give dig meget mere end mad i maven.

Restaurant Café Højens fundament er unikke smagsoplevelser, hvor vi aldrig går på kompromis med kvalitet, smag og råvarer.

Restaurant Café Højens menuer er altid krydret med æstetik og stemning på toppen. Al mad bliver lavet helt fra bunden, fordi vi leverer det, vi selv elsker.

Restaurant Café Højen tilbyder frokostmenu, aftenmenu samt et pubkort – og vi lover at du altid er mæt, når du går herfra.

Hold øje med vores arrangementer. Vi holder løbende foredrag, ølsmagning, musikquizzer og aftener med fodbold på storskærm. Overraskelser med spændende indhold for alle aldre.

Omgivelserne

Café Højen er restauranten med Sydsjællands smukkeste udsigt. Og det i sig selv gør besøget til en unik og afslappende oplevelse.

Tag familien, naboen, vennerne eller kæresten med og nyd naturen samt det storslåede view til det nye arkitektoniske udsigtstårn (skovtårnet) på Camp Adventure. Skovtårnet er det højeste tilgængelige punkt på Sjælland – 135 meter over havets overflade. Det 45 meter høje tårn, byder på en unik naturoplevelse, der ikke findes andre steder i Skandinavien.

Kombiner en tur i skovtårnet med en lækker frokost på Restaurant Café Højen eller nyd skovtårnet på afstand.

Medarbejdere

Lars Kristian Jensen Direktør

“Hos os skal du aldrig gå på kompromis med hverken smagsoplevelsen eller stemningen.”

Amel Lozic Køkkenchef

“Vi gør en dyd ud af at lave al mad fra bunden. Lige fra hjemmesyltede rødbeder til hjemmelavet ribsgelé”

Følg os på facebook

Hold dig ajour med vores arrangementer og få tips og tricks til din tid i køkkenet.
Vores chefkok Thomas Cox Reenberg lægger videoer op, hvor han giver dig et unikt indblik i rådvarer og egne opskrifter.

Café Højen er caféen med Sydsjællands smukkeste udsigt. Og det i sig selv gør besøget til en unik og afslappende oplevelse.

Kontakt os
Café Højen, Symbiosen 2, 4683 Rønnede
+45 8191 6818

Copyright @ 2019 Design and development by pincreate.dk